Introducing Myself

The friendliest place on the web for anyone with an RV or an interest in RVing!
If you have answers, please help by responding to the unanswered posts.

fishd2

New member
Joined
Aug 19, 2006
Posts
1
High, new to the forum.  Just finished a 10500 mile trip in my 89 Itasca.  Alaska/Canada/ from North Carolina.
I have been challenged through out most of it with a very infuriating ignition problem on the 454 Chev.  I am now Jerry rigged with a push button switch like a 50 Chevrolet.  Any one out there have any similar ignition problems?  I have replaced the starter, have replaced the top ( hot start selonoid) twice.  Even replaced the igniton and key set.  Cannot get it started using the key.  I have to turn the ignition on, then use the button to start the engine.  There has got to be a wire??  Any help will be appreciated.
 

Gary RV_Wizard

Site Team
Joined
Feb 2, 2005
Posts
73,527
Location
At our Silver Springs FL home
Welcome, fishd2. Glad to hear you had a successful Alaska tour, despite the recalcitrant starter. We made a similar journey form out Florida home 4 years ago and had a ball.

I think I would run a new "start" wire from the key to the start relay.  Is that where your pushbutton is wired to?
 

Ron

Moderator Emeritus
Joined
Jan 29, 2005
Posts
18,082
Location
Home is where we park it
Welcome to the RV Forum.  Please look around, join in on any of the ongoing discussions, start new discussions, or ask questions.  Thanks for joining us.
 
Top Bottom